Foto: Pantheon.se Sida senast uppdaterad 2010-10-21
  Tillbaka till huvudsidan


Jag heter Maria Sköld är 50 år och arbetar som dramalärare på Kulturskolan i Kalix. Teater har alltid fashinerat mig och ända sedan jag var liten har jag älskat att stå på scen. Hundar kom också tidigt in i mitt liv, jag har som de flesta andra hundälskande barn fått tjata mig till min första egna hund, som hette Anja och var en jättefin Goldentjej. Hon lärde mig mycket och med henne gick jag många roliga kurser.
När våra barn var små hade Carl-Gustaf huvudansvaret för de hundar som då fanns i huset. För några år sedan vart min egen hundlängtan stor och jag började titta efter vilken ras som skulle passa mig och även Carl-Gustafs jaktintresse och fastnade till slut för Engelsk setter. Jag fick köpa Viktor av Bernt och Kicki Perström Högfjällshundens kennel och med honom vaknade min lust att ha fler och ägna ännu mer tid till hundar och dess träning.Min nya ambition då var en Cockertjej som skulle bli både vacker och klok. Idag har
jag tre stycken- Barbro, Greta och Astrid. Astrid är en avkomma efter Gretas första parning. Vi hann tyvärr inte jaktprovsmeritera Greta detta år men det verkar inte vara något stort bekymmer, hennes jaktlust är det inget fel på.

 
 
Copyrights Jägarhattens kennel © 2004-2005 Kontakt: Info@jagarhatten.se